Kuldīgas slimnīcas ārsti atzinīgi novērtēti
top of page

Kuldīgas slimnīcas ārsti atzinīgi novērtēti

20.11.2019.

Divu Kuldīgas slimnīcas ārstu – ginekoloģes Natālijas Gailītes un ķirurga Agņa Ļuļēna – profesionalitāte un ieguldītais darbs atzinīgi novērtēts, piešķirot nozīmīgus apbalvojumus.


Kuldīgas slimnīcas Dzemdību un ginekoloģijas nodaļas vadītāja, ginekoloģe un dzemdību speciāliste  N. Gailīte š. g. 18. novembrī saņēma Kuldīgas novada “Goda balvu” par īpašiem nopelniem veselības aizsardzībā. Ārste slimnīcā strādā kopš 1997. gada, bet kopš 2017. gada vada Dzemdību un ginekoloģijas nodaļu. Ikdienas darbs ir ne tikai rūpes par sieviešu un topošo māmiņu veselību, bet arī palīdzēšana mazuļiem nākt pasaulē, darbs dežūrās un dažādas sarežģītības operāciju veikšana. Viņas pacientes uzteic ārsti par profesionalitāti, iejūtību, sirsnību un teicamo humora izjūtu, savukārt kolēģi saka: “Cilvēks ar ļoti augstu atbildības sajūtu, izpalīdzīga un vienmēr gatava doties palīgā citiem”. 2018. gadā Latvijas labāko ginekologu godināšanas pasākumā saņēmusi arī apbalvojumu “Mans labākais ginekologs Kurzemē”.

Savukārt Kuldīgas slimnīcas ķirurgs A. Ļuļēns saņēmis Veselības ministrijas Pateicības rakstu par profesionālu un godprātīgu ārsta pienākumu pildīšanu, kuru 15. novembrī pasniedza veselības ministre Ilze Viņķele.


A. Ļuļēns ir sertificēts ķirurgs kopš 2005. gada. Kuldīgas slimnīcā ārsts strādā jau desmit gadus, atbildīgi veicot pienākumus stacionārā, ambulatorā nodaļā un kā dežurējošais ķirurgs uzņemšanā. Ikdienas darbā ar pacientiem A. Ļuļēns ir akurāts un zinošs, savukārt kolēģi viņu uzskata par augsta līmeņa profesionāli un ļoti koleģiālu personību.


Veselības ministrijas apbalvojumam A. Ļuļēnu izvirzīja Saldus medicīnas centrs, kur ārsts arī strādā par ķirurgu. Ministrijas apbalvojumu mērķis ir izteikt atzinību izcilām sabiedrības veselības, veselības aprūpes un farmācijas nozares amatpersonām un darbiniekiem par ieguldīto darbu un nopelniem Latvijas Republikas attīstībā.

bottom of page