Slēdz līgumu par prakses vietu nodrošināšanu
top of page

Slēdz līgumu par prakses vietu nodrošināšanu

12.08.2020.

Kuldīgas slimnīca noslēgusi līgumu ar PIKC Kuldīgas Tehnoloģiju un tūrisma tehnikumu (KTTT) par prakses vietu nodrošināšanu skaistumkopšanas pakalpojumu un kosmetoloģijas programmas audzēkņiem.


“Pirmajā praksē audzēkņiem būs iespēja apgūt praktiskas iemaņas sanitārajā darbā, tajā skaitā higiēnas normas, lai saprastu, ko nozīmē veselības aprūpe. SPA speciālisti var praktizēties pie Kuldīgas slimnīcas rehabilitācijas nodaļas fizioterapeitiem – iepazīties ar fizioterapijas pakalpojumiem, speciālista pienākumiem, kā arī apgūt dažādus masāžu veidus. Šāda prakse audzēkņiem ievirzīs interesi tālākai izglītības iegūšanai,” skaidro KTTT direktore Dace Cine.


Pieaugušo izglītības programmas tiek īstenotas ar ES darbības programmas “Izaugsme un nodarbinātība” 8.4.1. specifiskā atbalsta mērķa ESF projekta “Pilnveidot nodarbināto personu profesionāli kompetenci”. Tuvākajā nākotnē projekta ietvaros KTTT sadarbībā ar Kuldīgas slimnīcu piedāvās apgūt arī programmu “Aprūpētājs”.


Kuldīgas slimnīcā profesionālu speciālistu pavadībā ik gadu praksi apgūst ne tikai KTTT audzēkņi, bet arī citi medicīnas studenti. Šajā vasarā prakses vieta slimnīcā jau nodrošināta 11 jaunajiem speciālistiem.

bottom of page