Uzlabo izmeklējumu pieejamību. Brīvs pieraksts maksas gastroskopijai
top of page

Uzlabo izmeklējumu pieejamību. Brīvs pieraksts maksas gastroskopijai

13.07.2022.

Lai uzlabotu endoskopisko izmeklējumu – gastroskopija un kolonoskopija - pieejamību, Kuldīgas slimnīcā šogad piesaistīti vairāki ārsti endoskopisti. 29. un 30. jūlijā ir pieejami brīvi pieraksta laiki gastroskopijas (augšējā endoskopija) izmeklējumam par maksu.


No gada sākuma izmeklējumus veic pieredzējusī gastroenteroloģe Dr.Diāna Zandere, bet nupat sadarbība ir uzsākta ar vēl diviem zinošiem un uzticamiem jomas speciālistiem – Dr.Vitu Skuju un Dr. Jevgeniju Veļicki.


Speciālistu piesaiste ļauj ātrās sagaidīt valsts apmaksātos pakalpojumus, uz kuriem Kuldīgas slimnīcā bija izveidojusies gara gaidīšanas rinda. Pieejamāki kļuvuši arī maksas pakalpojumi.

29. un 30. jūlijā ir atbrīvojušies pieraksta laiki gastroskopijas (augšējā endoskopija) izmeklējumam par maksu. Lai pieteiktos izmeklējumam, jāzvana uz Kuldīgas slimnīcas reģistratūru pa tālruni 63374000. Informācija par pakalpojuma izcenojumu šeit: https://www.kuldigasslimnica.lv/endoskopiskiizmeklejumi

Endoskopiskie izmeklējumi Kuldīgas slimnīcā tiek veikti ar mūsdienīgu medicīnisko aprīkojumu un pacients uzreiz pēc izmeklējuma var saņemt kvalitatīvus un precīzus izmeklējuma rezultātus. Gastroskopiju ir iespējams veikt arī pilnā anestēzijā.

Gan gastroskopija, gan kolonoskopija - ir pieprasīti un svarīgi kuņģa – zarnu trakta izmeklējumi, kas ļauj savlaicīgi konstatēt dažādas kuņģa, barības vada un zarnu saslimšanas. Izvērtējot pacienta sūdzības, izmeklējuma nepieciešamību nosaka ārsts.

bottom of page