Vakcinētie darbinieki saņem nozīmītes
top of page

Vakcinētie darbinieki saņem nozīmītes

09.02.2021.

Medicīnas darbiniekiem, kuru vakcinēšanās pret Covid-19 ir noslēgusies, saņemot otro vakcīnu, dāvinātas vēstneša nozīmītes “Esmu vakcinēts pret Covid-19”. Pirmās nozīmītes Kuldīgas slimnīcas Reanimācijas un anestezioloģijas personālam pasniedza Kuldīgas novada Domes priekšsēdētāja Inga Bērziņa, iedrošinot vakcinēties arī citus. Savukārt mediķi nozīmīti nēsā, lai nostiprinātu un paustu pārliecību arī citos, ka potēties ir droši un tikai kopā varam novērst slimības izplatīšanos sabiedrībā, veidojot kolektīvo imunitāti.


Jautāti par vakcinēšanos un pašsajūtu, Reanimācijas un anestezioloģijas personāls pauda prieku par iespēju vakcinēties un skaidroja, ka blakusefekti nav bijuši citādāki, kā pēc pirmās potes – nedaudz vien sāpējusi roka.


Šādas nozīmītes Kuldīgas novada pašvaldība turpmāk dāvinās ikvienam novada iedzīvotājam, kurš, tiklīdz tas būs iespējams, vakcinēsies pret Covid-19.

Līdz šim slimnīcā otro vakcīnu saņēmuši 208 medicīnas iestāžu darbinieki – 148 slimnīcas ārstniecības personas un darbinieki un 60 citu ārstniecības iestāžu darbinieki. Jāpiebilst, ka, lai paātrinātu vakcinēšanās procesu, daļa speciālistu, kuri strādā arī kādā no Rīgas vai citu pilsētu slimnīcām, vakcīnas jau saņēmuši tur.


Kuldīgas slimnīca aicina izmantot tikai oficiālus un pārbaudītus informācijas avotus par vakcīnu pret Covid-19.

bottom of page