Atjauno pierakstus pie speciālistiem
top of page

Atjauno pierakstus pie speciālistiem

13.05.2020.

No 13. maija atjaunoti vairāki ambulatorie pakalpojumi, veidojot pierakstu pie speciālistiem un uz endoskopijas izmeklējumiem. Uz noteiktām operācijām joprojām tiek veidota gaidīšanas rinda.


Atsākot pierakstu veikšanu, apkalpošanas temps telefoniski un klātienē ir ievērojami lēnāks nekā tas bija iepriekš, tāpēc pacienti ir aicināti būt pacietīgi un saprotoši.


Kuldīgas slimnīcas reģistratūrā, zvanot pa tālruni 6374000 darba dienās no 8.00 līdz 17.00, iespējams veikt pierakstu uz ambulatoro pieņemšanu pie ķirurga, traumatologa, anesteziologa, ginekologa, nefrologa un gastroenterologa, vai uz endoskopijas izmeklējumiem. Pieraksts tiek veidots, prioritāri paredzot laiku pacientiem, kuriem iepriekš vizīte tika atcelta ārkārtējās situācijas dēļ. Taču pieņemšanas paredzētas arī pacientiem, kuri pierakstu pie speciālista veiks tagad. Katra situācija tiek izvērtēta individuāli, tāpēc pacienti ir aicināti būt saprotoši un ņemt vērā situāciju, kas radusies dēļ valstī noteiktā ārkārtas stāvokļa.


“Pie atsevišķiem speciālistiem rindas šobrīd nav garas, piemēram, pie ķirurga uz valsts apmaksātu konsultāciju iespējams pierakstīties jau nākamnedēļ; pie traumatologa maksas konsultāciju arī iespējams saņemt nākamajā nedēļā. Ar garāku rindu jārēķinās sievietēm, kuras vēlas pierakstīties pie ginekologa,” stāsta slimnīcas vecākā pacientu reģistrētāja Gunta Pagraba.

Savukārt pacientus, kuri ievietoti operāciju gaidīšanas rindā, slimnīcas reģistratūra par iespējamo pakalpojuma saņemšanas datumu un laiku informēs tad, kad to veikšanu ļaus atsākt valdība.


Atgādinām, ka pierakstu uz radioloģijas izmeklējumiem (magnētisko rezonansi, ultrasonogrāfiju, datortomogrāfiju u.c.) veic SIA “Vizuālā diagnostika” pa tālruni 63374025 vai 29100074. Arī šeit pacientiem jārēķinās ar ilgāku apkalpošanas laiku gan telefoniski, gan klātienē.

bottom of page