Atsāk plānveida veselības aprūpes stacionāros pakalpojumus
top of page

Atsāk plānveida veselības aprūpes stacionāros pakalpojumus

18.01.2021.

No šodienas, 18. janvāra, atsāk sniegt plānveida veselības aprūpes stacionāros pakalpojumus – operācijas, endoskopijas izmeklējumus, rehabilitācijas pakalpojumus un pacientu uzņemšanu plānveida ārstēšanai dienas stacionārā, tāpat kā līdz šim stingri ievērojot piesardzības pasākumus.


Ar pacientiem, kuriem ierobežojumu dēļ tika atcelti plānveida stacionārie pakalpojumi, sazinās slimnīcas personāls, lai noteiktu citu tuvāko pakalpojuma saņemšanas datumu. Iespēju robežās sākotnēji tiks nodrošināts veselības aprūpes pakalpojums tiem, kuriem iepriekš pieraksts atcelts Veselības ministrijas rīkojumu dēļ.


Savukārt pacienti, kuriem tika atcelta plānotā operācija, aicināti sazināties ar ārstu – speciālistu. “Katra situācija jāskatās individuāli. Ir pacienti, kuriem, iespējams, būs nepieciešams atkārtoti veikt kādas uz operāciju nepieciešamās analīzes. Aicinu pieteikties konsultācijai pie speciālista vai sazināties telefoniski,” sacīja Ķirurģijas un traumatoloģijas nodaļas vadītājs Guntis Smiltāns.


Ambulatorās pieņemšanas notiek kā ierasts, turpinot ievērot visus piesardzības pasākumus. Arī pacienti ir aicināti būt atbildīgi un ierasties pie speciālista precīzi noteiktajā laikā, tādējādi izvairoties no drūzmēšanās. Ja kādu iemeslu dēļ pacientam nav iespējams ierasties uz konsultāciju, aicinām par to informēt slimnīcas reģistratūru pa tālruni 63374000.

bottom of page