Darba laiks svētkos
top of page

Darba laiks svētkos

18.06.2021.

Otrdien, 22. jūnijā, un piektdien, 25. jūnijā Kuldīgas slimnīca strādās ierastajā režīmā. Savukārt sestdien, 19. jūnijā un Līgo svētku brīvdienās, 23. un 24. jūnijā ambulatorās pieņemšanas pie speciālistiem nenotiks un reģistratūra būs slēgta. arī centrālā ieeja (2. stāvā) svētku laikā būs slēgta. Taču Uzņemšanas nodaļa turpinās sniegt palīdzību visu diennakti.


Cilvēki ar hroniskām saslimšanām aicināti laicīgi pārliecināties, vai ikdienai nepieciešamie medikamenti ir pietiekamā daudzumā.


Ja iedzīvotājiem nepieciešama konsultācija šādos gadījumos: saaukstēšanās un drudzis, galvassāpes, kakla un ausu sāpes, vemšana un caureja, neliela trauma vai hroniskas slimības saasināšanā, aicinām zvanīt un konsultēties pa konsultatīvo tālruni 66016001 jebkurā diennakts laikā. Taču neatliekamās situācijās zvanīt pa tālruni 113 (Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienests).


Atgādinām, ka pacientu apmeklējums nodaļās joprojām ir stingri aizliegts. Pacientiem ir iespējams nodot sūtījumus, kas ievietoti viegli dezinficējamā iepakojumā (mitruma izturīgs, pilnīgi slēgts). Uz sūtījuma jānorāda pacienta vārds, uzvārds, nodaļa, kurā tas atrodas un palātas numurs. Sūtījums jānodod Uzņemšanas nodaļas personālam.


Lai mierpilni un gaiši Līgo svētki!

bottom of page