Dāvina pirmos zābaciņus
top of page

Dāvina pirmos zābaciņus

07.05.2021.

Šodien Dzemdību nodaļas vecākā vecmāte Laura Prelgauska saņēma mīļu un praktisku akcijas “Mani pirmie zābaciņi” dāvinājumu – nesavtīgu un čaklu cilvēku adījumus un tamborējumus, ko dāvinās nodaļā dzimušajiem bērniņiem.


Dāvinājumu slimnīcai pasniedza Zemītes sākumskolas direktore Ramona Liepiņa-Krauja: “Šādu akciju, sadarbībā ar brīvprātīgiem rokdarbniekiem, veicam jau sesto gadu. Tie ir ar mīlestību radīti rokdarbi. Adītāji ir no visas Latvijas – Ķekavas, Rīgas, Jūrmalas, Bauskas, Zemītes, Iecavas un citurienes. Šoreiz vēlējāmies iepriecināt Kuldīgas slimnīcas jaunās māmiņas Māmiņdienā, jo svētki ir jau šajā svētdienā.”


Dzemdību nodaļas personālam tika dāvināta veselīga mežrozīšu sula, puķu sēklas un hiacinšu pušķis, savukārt jaundzimušajiem tapušas krāsainas un siltas zeķītes, cepurītes, sedziņas, mīkstās rotaļlietas.

Pirmās māmiņas un bērniņi tika iepriecināti jau tūlīt pēc dāvinājuma saņemšanas – ēdolniece Evija Gudermane ar puisēnu, kurš piedzima valsts Neatkarības atjaunošanas dienā 4. maijā, un māmiņa Kitija Jansone ar meitiņu no Saldus.

Dzemdību nodaļas personāls izsaka pateicību par skaistajiem rokdarbiem!

bottom of page