Februāris ilgstošas sociālās aprūpes nodaļās
top of page

Februāris ilgstošas sociālās aprūpes nodaļās

01.03.2024.

118 cilvēkiem Kuldīgas slimnīcas ilgstošas sociālās aprūpes un sociālās rehabilitācijas pakalpojums ir  iespēja vadīt dzīvi un just rūpes, viņu vajadzībām atbilstošā vidē. Tomēr bez fiziskās aprūpes,  svarīgi ir nodrošināt iemītnieku socializēšanos. Iesācies ar sveču darbnīcu un gaidot mīlestības svētkus, februāris cilvēkiem ar īpašām vajadzībām dāvāja iespēju startēt arī Boccia sacensībās “Boccia kauss 2024”, kas notika 15. un 17. februārī Kuldīgā.


Februāris Ilgstošas sociālās aprūpes Kuldīgas nodaļā iesākās ar sveču veidošanas darbnīcu. Tikmēr Skrundas nodaļā iemītnieki priecājās par jauno dušas krēslu. Tā ir dāvana no vairākiem Skrundas uzņēmējiem, kas vēlējās palikt anonīmi. Kuldīgas slimnīca izsaka pateicību uzņēmējiem par viņu iniciatīvu un rūpēm par ilgstošas sociālās aprūpes pakalpojuma saņēmējiem.


Pie īpašas pateicības no Kuldīgas slimnīcas valdes priekšsēdētāja Andra Aniņa, tika arī Skrundas nodaļas iedzīvotājs Zigurds Kristvalds. Viņš, izmantojot radošu pieeju, par godu Kuldīgas slimnīcas divdesmit gadu jubilejai bija izveidojis Kuldīgas slimnīcas ēkas maketu. Tas novietots Kuldīgas slimnīcas vestibilā, kur to var aplūkot gan darbinieki, gan apmeklētāji.

Gaidot un atzīmējot Visu mīlētāju dienu 14. februārī, Valtaiķu nodaļas cilvēki īpaši bija piedomājuši par noskaņas radīšanu mājvietā, savukārt Kuldīgas nodaļā tika rīkots dzejas vakars.


Ar sportiskiem rezultātiem 2024. gada februāri atcerēsies Juris Ķepulis no Kuldīgas, kurš kopā ar saviem komandas biedriem Viesturu un Margaritu, veiksmīgi startēja Boccia sacensībās, komandai iegūstot godpilno otro vietu.


Paldies Kuldīgas slimnīcas Rehabilitācijas nodaļas fizioterapeitei Nadijai Strazdiņai par dalībnieku iesaistīšanu, gatavošanu un motivēšanu Boccia spēlē! Motivējot cilvēkus ar īpašām vajadzībām iesaistītes sportiskās aktivitātēs, Nadija Strazdiņa šīs sacensības, ar lieliskiem dalībnieku panākumiem, organizē jau 20 gadus.

bottom of page