Kuldīgas slimnīca kļuvusi redzamāka
top of page

Kuldīgas slimnīca kļuvusi redzamāka

28.09.2021.

Kuldīgas slimnīcas ēka un teritorija ir kļuvusi pamanāmāka – tās fasādi grezno izgaismots nosaukums, bet jumta korē uzstādīts Kuldīgas slimnīcas logo.


Izveidot izgaismotu lielapjoma nosaukumu un logo, bija Kuldīgas slimnīcas valdes priekšsēdētāja Agra Rozenfelda ideja. Tas veidots vairāk gan ar informatīvu nozīmi, lai Kuldīgas slimnīcas komplekss būtu atpazīstamāks un redzamāks, tomēr rezultātā tas arī vizuāli papildina Kuldīgas slimnīcas tēlu.

Kuldīgas slimnīcas valdes priekšsēdētājs Agris Rozenfelds norāda:

“Kuldīgas slimnīcu ikdienā apmeklē ne tikai Kuldīgas iedzīvotāji, kuri zina, ka ēku komplekss ar zilajiem jumtiem ir Kuldīgas slimnīca. To apmeklē arī citu novadu iedzīvotāji un viesi, kas Kuldīgas slimnīcas teritorijā iebrauc pirmo reizi. Lai arī paši to neapzināmies, pamanāms iestādes nosaukums un norādes, mums ļauj justies droši par to, kur esam nokļuvuši. Vēl svarīgāk tas ir tad, ja palīdzību nākas meklēt diennakts tumšajā laikā.”

Gaismas objektu veidošanu un montāžu veica SIA “REKO GRC”. Slimnīcas nosaukums uz ēkas fasādes starp trešo un ceturto stāvu tika uzstādīts augustā. Lai uzstādītu logo, kas uz ēkas izvietots aptuveni 20 m augstāk, bija vajadzīgs speciāls pacēlājs, kurš savas funkcijas var pildīt nepieciešamajā augstumā. Tāds tika atrasts un tagad slimnīcas uzraksts ir sagaidījis arī logo.

Kopumā ēkas vizuālais papildinājums lieliski iederas Kuldīgas slimnīcas kopējā tēlā un kalpos gan kā norādes, gan slimnīcas kompleksu padarīs atpazīstamāku.

bottom of page