Kuldīgas slimnīcas Iekšķīgo slimību nodaļu slēdz jaunu pacientu uzņemšanai
top of page

Kuldīgas slimnīcas Iekšķīgo slimību nodaļu slēdz jaunu pacientu uzņemšanai

30.09.2021.

Kuldīgas slimnīca informē, ka reaģējot uz epidemioloģisko situāciju, no šodienas, 30.septembra līdz 13.oktobrim, tiek pārtraukta jaunu pacientu uzņemšana Kuldīgas slimnīcas Iekšķīgo slimību (terapijas) nodaļā.


Paaugstinoties Covid- 19 vīrusa izplatības riskiem Visās stacionāra nodaļās ir aizliegts pacientu apmeklējums. Lūdzam būt piesardzīgiem un ievērot slimnīcas norādījumus. Šāds lēmums pieņemts, lai novērstu iespējamo Covid-19 infekcijas izplatības risku, kas apdraud gan pacientu, gan mediķu veselību.

Atgādinām arī par Covid -19 piesardzības pasākumiem, saņemot ambulatoros pakalpojumus - lietot sejas maskas, dezinficēt rokas, ievērot 2m distanci no citiem apmeklētājiem. Ārsta apmeklējums noteikti ir jāatceļ, ja ir novērojami vīrusa saslimšanas simptomi: paaugstināta temperatūra (drudzis); iekaisuša rīkle, sāpes kaklā; sauss klepus; stipras galvassāpes; nogurums; grūtības elpot, sāpes muskuļos, caureja, slikta dūša, iesnas.

Kuldīgas slimnīca priecājas, ka iedzīvotāju vidū pieaug vakcinācijas aktivitāte! Tas vieš cerību, ka situācijas, kad Covid – 19 apdraudējuma dēļ jāslēdz ciet nodaļas vai jāievieš papildus ierobežojumi, paliks pagātnē.

bottom of page