Kuldīgas slimnīcas uzņemšanas nodaļas personāls izsaka pateicību par drosmīgu rīcību
top of page

Kuldīgas slimnīcas uzņemšanas nodaļas personāls izsaka pateicību par drosmīgu rīcību

01.10.2021.

Kuldīgas slimnīcas Neatliekamās medicīniskās palīdzības un pacientu uzņemšanas nodaļas vadītājs Ervīns Gudēvičs un nodaļas personāls izsaka pateicību Kuldīgas novada Kurmāles pagasta iedzīvotājam Mārim Pēršem par drosmīgo un pašaizliedzīgo rīcību, 23.septembra vakarā, aizstāvot un novēršot draudus nodaļas personālam.

Lai gan parasti šādās reizēs nodaļā ir nepieciešama policijas pārstāvja klātbūtne, šoreiz par mediķiem iestājās kādas pacientes vīrs, kurš tobrīd gaidīja Uzņemšanas nodaļā. Šis drosmīgais kungs nebaidījās iejaukties, kad kāds cits apmeklētājs, rupji pārkāpjot iekšējās kārtības noteikumus, sāka izturēties necienīgi un agresīvi pret mediķiem.

“Neatliekamās medicīniskās palīdzības un pacientu uzņemšanas nodaļas mediķiem, sniedzot medicīnisko palīdzību, nereti nākas uzklausīt pacientu satraukumu, tomēr viņi nedrīkstētu justies apdraudēti ne fiziski, ne emocionāli.”, norāda nodaļas vadītājs Dr. Gudēvičs.

Kuldīgas slimnīca aicina pacientus un apmeklētājus izturēties ar cieņu pret Uzņemšanas nodaļas personālu, jo viņi bieži vien ir pirmie, kas izmeklē, konsultē, pārsien, atsāpina un uzmundrina arī situācijās, kad tas neietilpst šīs nodaļas funkcijās.

Izturēsimies ar cieņu pret tiem, kas mums sniedz palīdzību!


bottom of page