Kuldīgas slimnīcā sveikts šī gada 100.mazulis
top of page

Kuldīgas slimnīcā sveikts šī gada 100.mazulis

16.03.2022.

100.bērniņu Darenu un viņa mammu Olgu sveic Kuldīgas slimnīcas vecākā vecmāte Laura Prelgauska, valdes priekšsēdētājs Agris Rozenfelds un galvenā ārste Agate Zīverte

Šī gada 14.martā, ar vecmātes Guntas Cepurītes palīdzību, Kuldīgas slimnīcas Dzemdību nodaļā tika sagaidīts šī gada 100.bērniņš – puisītis Darens.



Mājās Darenu gaida divas vecākās māsas Aleksandra (12 g.) un Nikola (10 g.), kā arī divi lielie brāļi Sebastians (9) un Marks (7). Kā atzina māmiņa Olga, visi ir mazliet satraukušies, bet tomēr priecīgi par brālīša piedzimšanu. Jautāta, kā jūtas kā daudzbērnu ģimene, Olga dzīvespriecīgi atbild: “Ļoti labi, jo tā ir draudzīgāk un foršāk! Vietas mājās ir daudz, ir arī apkārtne, kur bērniem izskrieties. Visi ir draudzīgi, viss ir labi un mazajam brālītim pieskatītāju daudz!”


Arī pagājušogad, 14.martā Kuldīgas slimnīcas Dzemdību nodaļā tika sagaidīts 100.bērniņš – meitenīte Emīlija, kura šogad šajā datumā svinēja jau savu pirmo dzimšanas dienu!


Kuldīgas slimnīca priecājas par visiem mūsu dzemdību nodaļā dzimušajiem bērniem un novēl augt skaistiem, gudriem un stipriem!

bottom of page