Kur nodot Covid-19 analīzes?
top of page

Kur nodot Covid-19 analīzes?

28.09.2020.

Vēršam uzmanību, ka Covid-19 analīžu noņemšana tiek veikta Kuldīgas slimnīcas galā, pa ceļu uz priekšu aiz Uzņemšanas nodaļas.


Aicinām uzmanīgi sekot līdzi norādēm un izmantot speciāli tam paredzēto ieeju! Iedzīvotāji, kuri dodas veikt Covid-19 testu, nekādā gadījumā nedrīkst ieiet slimnīcā caur citu ieeju. Dodoties nodot analīzes, ikvienam obligāti ir jālieto sejas aizsargmaska. Lai veiktu analīzes, iepriekš jāpiesakās, zvanot pa tālruni 63322830 darba dienās no 15.00 līdz 18.00.

Savukārt no 28. līdz 30. septembrim cilvēki brīvprātīgi aicināti veikt Covid-19 analīzes, nododot siekalu paraugu tam īpaši paredzētā testa veikšanas komplektā, ko iespējams saņemt Vakara ielā 6 no 8.00 līdz 22.00. Komplektā ietilps divas veidlapas, kurās būs jānorāda kontaktinformācija un siekalu parauga noņemšanas laiks, siekalu trauciņš un iepakojums, kur noņemto materiālu un aizpildītās veidlapas ievietot. Tāpat ar parakstu iedzīvotājam būs jāapliecina sava identitāte un piekrišana noteikumiem, ar kuriem varēs iepazīties veidlapā. Siekalu testus nekādā gadījumā nedrīkstēs veikt darba vietā, skolā, publiskajās tualetēs vai kādās citās koplietošanas vai publiskajās telpās – virtuvē, darba vai mācību kabinetā. Testus vislabāk veikt savā dzīvesvietā vai kādā citā diskrētā vietā.


Plašāka informācija par pilotprojektu šeit:

bottom of page