Liepājas kolēģi gandarīti par pieredzi Kuldīgas slimnīcā
top of page

Liepājas kolēģi gandarīti par pieredzi Kuldīgas slimnīcā

28.04.2023.


Pieredzes apmaiņas mērķis – apskatīt nodaļas telpas, medicīniskās iekārtas, pārrunāt gan profesionālos, gan organizatoriskos jautājumus. Pievienotā vērtība – prieks par satikšanos ar sen neredzētiem kolēģiem.


Kuldīgas slimnīcas Dzemdību nodaļā ir uzsākti remontdarbi, pēc kuru pabeigšanas, jau pavisam drīz tiks iekārtotas vēl divas ģimenes palātas. Tas tiek darīts, jo arvien vairāk vecāku bērniņa dzimšanas brīdī izvēlas būt kopā. Izprotot ģimeņu vēlmes, Kuldīgas slimnīca ir atradusi iespējas to atbalstīt. Drīzumā nodaļā būs četras palātas, kur ģimene mazuļa pirmās dienas varēs pavadīt kopā.


Liepājas Reģionālās slimnīcas mediķi atzina, ka izbraukumus ilgi nebija organizējuši un bija vēlme redzēt kaut ko citu, iepazīties Kuldīgas slimnīcas vecmāšu pieredzi grūtnieču un jaundzimušo aprūpē.

“Gribējām satikt un redzēt, kā strādā tuvākie kolēģi! Jums ir skaista pilsēta, jums ir jauna slimnīca, jums ir skaisti un mājīgi, ļoti patīkams, pretīmnākošs un atvērts personāls!” pēc pieredzes apmaiņas Kuldīgas slimnīcā saka Liepājas Reģionālās slimnīcas Dzemdību-ginekoloģijas bloka virsārste Inga Vēvere.

Lai arī pārrunājot profesionālos jautājumus, secinājuši, ka katrā slimnīcā ir savādākas iespējas un darbošanās, tomēr profesionāļi pašos pamatos domā un strādā līdzīgi. Šādi pieredzes apmaiņas pasākumi ir noderīgi, jo tie palīdz uz lietām paskatīties no cita skatu punkta, rosina jaunas idejas un mērķus. Savulaik arī Kuldīgas slimnīcas vecmātes smēlušās un realizējušas idejas no pieredzes pie Liepājas Reģionālās slimnīcas speciālistiem.


Prieks par Liepājas kolēģu apciemojumu, paldies par atzinīgajiem vārdiem! Vēlam profesionālo veiksmi un izdošanos!



bottom of page