Līdz ar rudens iestāšanos sagaidīts 400.mazulis
top of page

Līdz ar rudens iestāšanos sagaidīts 400.mazulis

23.09.2021.

Foto: Kuldīgas slimnīcas valdes priekšsēdētājs Agris Rozenfelds (no kreisās) sveic 2021.gada 400.mazuli

Dienā, kad iestājās astronomiskais rudens – 22.septembrī, Kuldīgas slimnīcā tika sagaidīts šī gada 400.bērniņš – Kristians Lukševics. Puisīti sagaidīja vecmāte Zane Japeniņa. Kristians,piedzimstot svēra 2,780 kg un bija 53 garš.


Lukševicu ģimene no SIA Kuldīgas slimnīcas valdes priekšsēdētāja Agra Rozenfelda saņēma sirsnīgus sveicienus ar dēla piedzimšanu. Viņš mazajam Kristianam vēlēja spēku, prieku un veiksmi visai dzīvei!

Kristians no Kuldīgas slimnīcas dāvanā saņēma grāmatu “Pasakas pirms miedziņa”, pirmos zābaciņus un dažas noderīgas lietas brīvajiem brīžiem!


Viestura un Kristīnes Lukševicu ģimene ir kuldīdznieki un brālīti mājās sagaidīs sešgadīgā māsa un trīsgadīgais brālis. Abi tikšanās brīdi mājās gaida ar nepacietību un apsveikumam jau ir sagatavojuši zīmējumu, kurā redzama mamma ar mazo brālīti slimnīcā.

Kā pastāstīja māmiņa Kristīne, tad ir sanācis ļoti interesanti, jo visi viņas bērni, kā bēbīši, ir saņēmuši papildus uzmanību – meitiņa Katrīna tikusi pie intervijas, saņemot Kuldīgas novada pašvaldības dāvāto sudraba karotīti. Brālītis Kristofers piedzimis tieši Ziemassvētkos, kad laikraksts “Kurzemnieks” rakstījis par “Bēbīšu bumu” Kuldīgas slimnīcas Dzemdību nodaļā, un tagad pārsteigums abiem vecākiem bijis liels, kad nu arī Kristians ir kļuvis slavens, kā 2021.gada 400. bērniņš!

Māmiņām un tētiem, kuri ģimenes pieaugumu vēl tikai gaida, Kristiana, Kristofera un Katrīnas māmiņa iesaka izbaudīt bērniņa gaidīšanas laiku! Tam pievienojas arī Kuldīgas slimnīca, jo vēlas, lai bērniņi piedzimst veseli un laimīgi.

Kuldīgas slimnīcas Dzemdību nodaļas personāls rūpējas par katru šajā nodaļā esošo māmiņu un jaundzimušo un, līdz ar vecākiem, priecājas par visiem Kuldīgas slimnīcā saigaidītajiem mazuļiem.


bottom of page