Mirklis kopā
top of page

Mirklis kopā

17.01.2023

13.janvārī Kuldīgas kultūras centrā tikās trīs novadu medicīnas iestāžu darbinieki viņiem sarūpētajā pasākumā “Mirklis kopā”. Mediķiem un ārstniecības iestāžu darbiniekiem tika teikts paldies par darbu. Pasākumu apmeklēja arī jaunā veselības ministre Līga Meņģelsone. Muzikālo iepriecinājumu sagādāja grupa “bet bet”.


Ideja kopīgā pasākumā pateikties par darbu Kuldīgas, Saldus un Dienvidkurzemes novadu medicīnas iestāžu darbiniekiem radās Kuldīgas slimnīcas un Saldus medicīnas centra vadītājai Nellijai Kleinbergai sadarbībā ar Dienvidkurzemes Veselības aprūpes centra vadītāju Viju Jablonsku.


Pateicoties Kuldīgas, Saldus un Dienvidkurzemes novadu pašvaldību finansiālajam atbalstam, šo trīs novadu veselības aprūpes darbiniekiem bija iespēja svinīgi tikties viņiem organizētā pasākumā “Mirklis kopā”. Pasākumu apmeklēja vairāk kā 400 medicīnas iestāžu darbinieki. Tajā savu pateicību par nesavtīgo darbu pauda visu trīs novadu pašvaldību vadītāji, kā arī jaunā veselības ministre Līga Meņģelsone.


Pateicību un cieņu sanākušajiem apliecināja arī Kuldīgas novada pašvaldības vadītāja Inese Astaševska, Saldus novada pašvaldības vadītājs Māris Zusts un Dienvidkurzemes novada pašvaldības vadītāja vietnieks Andris Jankovskis.


“Jūs noteikti ik dienu no pacientiem saņemat it kā vienkāršu, bet patiesībā sarežģītu jautājumu: “Vai jūs spējat man palīdzēt?” Un tajā mirklī, kad jūs vārdos un darbos aplieciniet šo spēju, notiek brīnums. Un tas ir tas, par ko gribam jums teikt paldies. Paldies par to, ka ikdienā spējat palīdzēt līdzcilvēkiem, mīlat savu darbu un, pats galvenais – par to, ka spējat paveikt šos brīnumus!” pateicās Kuldīgas novada domes priekšsēde Inese Astaševska.

N. Kleinberga pauda arī cerību, ka šis pasākums palīdzēs nepazaudēt saikni un rosinās domāt par kopējām lietām, lai stiprinātu veselības aprūpes kapacitāti šajos novados.

bottom of page