Pacientus konsultē traumatoloģe-ortopēde Evita Rumba
top of page

Pacientus konsultē traumatoloģe-ortopēde Evita Rumba

29.09.2020.

No 1. oktobra Kuldīga slimnīcā ambulatorās pieņemšanas atsāks traumatoloģe-ortopēde Evita Rumba. Plānots, ka daktere veiks arī plānveida operācijas.


Pacientu pieņemšana notiks piektdienās 14.00-16.00. Lai saņemtu valsts apmaksātu konsultāciju, nepieciešams ģimenes ārsta nosūtījums. Pierakstu pie speciālistes iespējams veikt pa tālruni 63374000.


Ārste konsultē pacientus:

  • pēc traumām (sasitumi, sastiepumi, mežģījumi, lūzumi u.c. gadījumos),

  • ar ortopēdiskām saslimšanām (Karpālā kanāla sindroms, Dipitrēna slimība, De Kervēna slimība, greizais īkšķis jeb Hallux valgus, dažādas kāju un roku pirkstu deformācijas u.c. saslimšanu gadījumos).

Ārste 2012. gadā beigusi Rīgas Stradiņa universitāti, iegūstot ārsta diplomu, savukārt 2018. gadā – traumatologa, ortopēda kvalifikāciju. Šajā laikā E. Rumba paspējusi gūt pieredzi ne tikai kā ārsts, bet kopš 2013. gada strādājot arī par docētāju Latvijas Sporta pedagoģijas akadēmijā, Rīgas Stradiņa universitātē (RSU) un RSU Sarkanā Krusta medicīnas koledžā.


E. Rumba praktiskās un teorētiskās zināšanas ieguvusi profesionālās pilnveides konferencēs un kursos ne tikai Latvijā, bet arī Lietuvā, Spānijā, Šveicē, Lielbritānijā un citur. Šobrīd zināšanas tiek papildinātas, attālināti piedaloties dažādos vebināros un virtuālajos kongresos.


Paralēli darbam Kuldīgas slimnīcā, E. Rumba strādā arī VSIA Traumatoloģijas un ortopēdijas slimnīcā, Saldus medicīnas centrā, “Capital Clinic Riga” par traumatoloģi – ortopēdi, kā arī ir docētāja RSU un vieslektore RSU Sarkanā Krusta Medicīnas koledžā.

bottom of page