Pasaules fizioterapijas diena jau 15. gadu
top of page

Pasaules fizioterapijas diena jau 15. gadu

08.09.2023.

Fizioterapeiti: Santa Zauere, Guntars Strāķis, Dana Paiča, Aigars Strāķis, Liene Stepena, Valdis Devjatņikovs, Patrīcija Diāna Fogele.

Jau 15 gadus pēc kārtas 8. septembrī Latvijā tiek atzīmēta Vispasaules fizioterapijas diena. Kuldīgas slimnīcas Rehabilitācijas nodaļā, kura šogad svinēja desmito darbības gadu, strādā trīspadsmit fizioterapeiti.


Profesionālie svētki šodien ir trīspadsmit Kuldīgas slimnīcas Rehabilitācijas nodaļas fizioterapeitiem. Tie ir Santa Zauere, Guntars Strāķis, Dana Paiča, Aigars Strāķis, Liene Stepena, Valdis Devjatņikovs, Māra Laube, Kristīne Mālniece, Baiba Pumpura, Nadija Strazdiņa, Zane Votēna un Agnese Zeidaka - Biksone un Patrīcija Diāna Fogele, kura Rehabilitācijas nodaļai pievienojusies šogad.


Viņi kopā ar fizikālās medicīnas un rehabilitācijas ārstiem un citiem nodaļas speciālistiem, ikdienā cīnās par pacientu kustību brīvību. Bez dažādu fizioterapijas metožu realizēšanu saviem pacientiem, viņi motivē, atbalsta, ir neatlaidīgi un nekad nezaudē ticību pacienta spēkiem. Jo viņi paši ir pārliecināti, ka KUSTĪBĀ IR SPĒKS!


Sveiciens fizioterapeitiem Pasaules fizioterapijas dienā!



bottom of page