Rehabilitācijas komanda gūst pieredzi Liepājā
top of page

Rehabilitācijas komanda gūst pieredzi Liepājā

22.04.2024.

Lai iepazītos ar Liepājas Olimpiskā centra (LOC) Sporta veselības centra kolēģu ikdienu, piedāvātajiem rehabilitācijas pakalpojumiem un  diagnostikas iespējām, Kuldīgas slimnīcas Rehabilitācijas nodaļas speciālisti devās pieredzes apmaiņā uz Liepāju.


Regulāras pieredzes apmaiņas ir vajadzīgas, lai speciālisti iegūtu jaunu skatījumu un idejas savā darbā, kā arī veicinātu profesionālo attīstību. Pieredzes apmaiņas tikšanās ar citiem profesionāļiem sekmē sadarbību un jaunu pakalpojumu ieviešanu nākotnē.

 

Apmeklējot Liepājas olimpiskā centra sporta medicīnas centru, Kuldīgas slimnīcas speciālisti iepazinās ar tā piedāvātajām diagnostikas iespējām, rehabilitācijas pakalpojumiem un centra darbības virzieniem sporta veselības jomā. Viens no tiem ir jauno sportistu fiziskās veselības novērtēšana un savlaicīga problēmu risināšana saskaņā ar speciāli izstrādātu rehabilitācijas programmu.

 

Lai arī LOC Sporta veselības centra kolēģu specializācija ir vairāk vērsta tieši uz sporta medicīnu, pieredzes apmaiņas laikā tika iegūti jauni kontakti un apzināti resursi medicīniskās rehabilitācijas jomā Kurzemē.  

 

Kā jaudīgu piedevu iegūtajām zināšanām, LOC Sporta veselības centra kolēģi ciemiņiem bija sarūpējuši iespēju arī pašiem piedzīvot sportiskās aktivitātes un attīstīt fizisko veiklību.

 

Jo kustībā ir spēks!

 

bottom of page