Sagaidīts 300. bērniņš
top of page

Sagaidīts 300. bērniņš

21.07.2021.

20. jūlijā Kuldīgas slimnīcas Dzemdību nodaļā, ar vecmātes Ingas Losānes gādību, tika sagaidīts 300. bērniņš – Reinis, kurš piedzimstot svēra 3,855 kg un bija 55 cm garš.


Staškus ģimeni sirsnīgi sveica Kuldīgas slimnīcas valdes priekšsēdētājs Agris Rozenfelds, vēlot veselību, spēku, izturību, prieku un laimi!


Reinim ir divi vecākie brāļi – Ričards, kuram ir četri gadi un Otto, kurš šogad uzsāks skolas gaitas. Māmiņa Laura, kura pati ir kuldīdzniece pastāstīja, ka dzīves ceļš atkal atvedis uz dzīvi Kuldīgā. Iepriekš ar vīru par savām mājām sauca Rīgu. Arī pirmais dēliņš dzimis Kuldīgas slimnīcā. Tad, dzīvojot Rīgā, speciāli braukuši bērniņu laist pasaulē šeit.


Reinim, kā Kuldīgas slimnīcas Dzemdību nodaļas 2021. gada 300. bērniņam, tika dāvātas praktiskas lietas – Imanta Ziedoņa pasaku grāmata “Lāča Andreja pasakas”, ar rokām darinātas pirmās zeķītes un koka grabulītis.


Priecājamies līdz ar ģimeni skaistajā notikumā un visiem trīs brālīšiem vēlam augt stipriem un laimīgiem!


Kuldīgas slimnīca lepojas, ka tieši mūsu dzemdību nodaļa tiek izvēlēta par vietu, kur sagaidīt gan pirmo bērniņu, gan brālīšus un māsiņas!

bottom of page