Saņem vakcinēšanās apliecinājumu, dodoties ārpus valsts
top of page

Saņem vakcinēšanās apliecinājumu, dodoties ārpus valsts

17.05.2021.

Nacionālais veselības dienests informē, ka iedzīvotājiem, kuri vakcinējušies pret Covid-19, nepieciešamības gadījumā, dodoties ārpus Latvijas valsts robežām, ir iespējams saņemt apliecinājumu par veikto vakcināciju.


Covid-19 vakcinācijas apliecinājumu iedzīvotājs var saņemt, vēršoties ārstniecības iestādē, kurā ir veikta vakcinācija (ģimenes ārsta praksē, ambulatorajā ārstniecības iestādē, masu vakcinācijas centrā u.c.). Personas, kuras ir vakcinējušās Kuldīgas slimnīcas vakcinēšanas kabinetā Vieglatlētikas manēžā, Dzirnavu ielā 13, apliecinājumu par pieprasīt, sūtot savu vārdu, uzvārdu un otrās vakcīnas saņemšanas datumu uz e-pastu: ilze.ludde@kuldiga.lv. Apliecinājumu būs iespējams saņemt klātienē Kuldīgas slimnīcā, Aizputes ielā 22, 3. stāvā, administrācijā, iepriekš saskaņojot datumu un laiku pa tālruni 29469816.


Gadījumā, kad vakcinācijas fakts nepieciešams izmantošanai Latvijā, to var apliecināt ar ierakstu potēšanas pasē vai izdruku no interneta vietnes www.eveseliba.gov.lv potēšanas pases.


Šāda kārtība noteikta tikmēr, kamēr norit darbs pie digitālā zaļā sertifikāta ieviešanas.

bottom of page