Slimnīca, kas nekad nepadodas
top of page

Slimnīca, kas nekad nepadodas

26.03.2023.

Lai atzīmētu “Gada balvas medicīnā – gada slimnīca 2023” iegūšanu, pirmdien, 25. martā Kuldīgas slimnīcas personāls tika aicināts uz svinīgu sapulci. Balva - metālmākslinieka Armanda Jēkabsona darinātā statuete “Dzīvības asns” - Kuldīgas slimnīcai tika pasniegta ikgadējā Latvijas Ārstu biedrības rīkotajā  svinīgajā ceremonijā, kas 21. martā norisinājās Rīgā, kinoteātrī Splendid Palace.


“Atsaucīgs personāls; pacientiem draudzīga vide un profesionāļi, kuri pilnveido savas zināšanas; slimnīca ar dvēseli; tajā ir patīkami atrasties; spējusi pastāvēt cauri laikiem ar salīdzinoši mazu finansējumu, pašaizliedzīgiem darbiniekiem un slimniekiem draudzīgu attieksmi; slimnīca, kura nekad nepadodas!” šādi un līdzīgi komentāri kopā ar balsojumu nominācijā “Gada slimnīca 2023” tikuši iesūtīti Latvijas Ārstu biedrības rīkotajā sabiedrības aptaujā.


“Šis rezultāts nebūtu sasniedzams katram atsevišķi. Tā ir ne tikai attieksme pret pacientu, bet arī kopējs komandas darbs. Turpināsim godam nest mūsu slimnīcas vārdu un turpināsim mūsu pacientiem dot visu labāko, ko varam!” sveicot Kuldīgas slimnīcas kolektīvu, aicināja Kuldīgas slimnīcas valdes priekšsēdētājs Andris Aniņš.

Kuldīgas slimnīcas personālu apsveica arī Kuldīgas novada pašvaldības priekšsēdētājas vietnieks Artis Roberts un Kapitālpārvaldības un audita nodaļas vadītāja Inga Kaltniece.

“Mūsu sirdīs, prātos Kuldīgas slimnīca ir Gada slimnīca katru gadu. Prieks, ka tas ir novērtēts visā Latvijā. Sakām sirsnīgu paldies ikvienam no jums par to, ko jūs darāt!“ pašvaldības vārdā pateicās A. Roberts.

Kuldīgas slimnīcas kolēģus no sirds sveica arī tuvākie sadarbības partneri  - Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta un E. Gulbja laboratorijas pārstāves.


Kā norāda Kuldīgas slimnīcas valdes priekšsēdētājs Andris Aniņš, 2023. gads Kuldīgas slimnīcai ir bijis finansiāli smags, tomēr ar pozitīvu skatu attīstības virzienā. Kuldīgas slimnīca ir nozīmīga ne tikai Kuldīgas novada, bet arī lielai daļai Kurzemes reģiona iedzīvotāju. Tā piedāvā pietiekami kvalitatīvu veselības aprūpi gan visos medicīnas pamatlīmeņos, gan rehabilitācijā, gan veicinot speciālistu pieejamību tuvāk pacientu dzīvesvietai. Arī 2024. gadā plānoti vairāki jaunumi.




 

bottom of page