Slimnīcas pansionātam jauna vadītāja
top of page

Slimnīcas pansionātam jauna vadītāja

11.11.2019.

Šodien, 11. novembrī, Kuldīgas slimnīcas Ilgstošās sociālās aprūpes nodaļā, jeb pansionātā darbu sākusi jauna vadītāja – sociālā darbiniece Dace Upleja.


D. Uplejai ir liela pieredze darbā sociālā jomā – no 1992. gada strādājusi Talsu pilsētas un vēlāk novada domes sociālajā dienestā un piedalījusies sākotnējā sociālās sistēmas izveidošanā. Vēlāk bijusi Dundagas novada pašvaldības sociālā dienesta vadītāja, bet no 2018. gada līdz šim vadījusi Talsu pansionātu “Lauciene”, kurā mitinās ap 200 senioru.


Jaunā vadītāja absolvējusi Latvijas Universitātes Sociālo zinātņu maģistra programmu sabiedrības vadībā, ieguvusi profesionālo sociālā darbinieka diplomu, kā arī apguvusi vecmātes profesiju Rīgas 1. medicīnas skolā.


“Man ir būtiski, lai seniori šeit justos kā mājās, kur viņi var saņemt individuālu, katra vajadzībām pielāgotu atbalstu. Līdz šim pansionāta kolektīvs ļoti labi rūpējies par senioriem, tāpēc turpināsim iesākto darbu – strādāt cilvēkiem, bet neapstāsimies arī pie sasniegtā un meklēsim ko jaunu, ne tikai lai uzlabotu senioru dzīvi, bet motivētu un atbalstītu arī darbiniekus,” pastāstīja D. Upleja.

bottom of page