Sveicam Dr. Laimu Brišku nozīmīgajā dzīves jubilejā!
top of page

Sveicam Dr. Laimu Brišku nozīmīgajā dzīves jubilejā!

11.04.2022.

Kuldīgas slimnīcas valdes priekšsēdētājs Agris Rozenfelds un galvenā ārste Ilze Lude 70 gadu jubilejā sveic Dr. Laimu Brišku

Sestdien, 9. aprīlī nozīmīgu dzīves jubileju atzīmēja Dr. Laima Briška. Daudziem viņa ir pazīstama kā ģimenes ārste, tomēr lielāko daļu savas darba dzīves, daktere ir saistījusi ar Kuldīgas slimnīcu. Dzīvē viņa ir aizrautīga ceļotāja, patīk aktīvs dzīvesveids, aizrauj viss jaunais.


Kuldīgas novadniekiem pazīstamā ārste Laima Briška dzimusi Tukuma novadā. Uz Kuldīgu pārcēlusies pēc Rīgas medicīnas institūta beigšanas. Savu karjeru toreizējā Kuldīgas rajona Centrālajā slimnīcā, Dr. Briška 1978. gadā sākusi kā ārsts – anesteziologs. Vienmēr interesējoties par novitātēm medicīnā, padziļināti apguvusi un praktizējusi vairākās specialitātēs. No 1982.gada slimnīcā strādājusi par ārstu – terapeitu, praktizējusi arī kā reimatologs. No 1994. gada līdz 2020. gadam bijusi ģimenes ārste.



Kolēģu vidū Dr. Laima Briška vienmēr novērtēta kā ļoti labs speciālists. Tuvākie kolēģi viņu raksturo kā ātru un uzņēmīgu personību, kas nekad nav baidījusies aizstāvēt savu viedokli. Sportiska, mīl dabu un vienkāršas, dabiskas lietas. “Liela ceļotāja, mīl klasisko mūziku un savu ģimeni”, tā Dr. Brišku raksturo viņas ilggadējā kolēģe, Kuldīgas slimnīcas Iekšķīgo slimību nodaļas vadītāja Dr. Rendience.


To apliecina arī pati jubilāre, kurai jau ir ieplānots ceļojums uz Peru:

“Ikdienā man ir svarīgs ritms, aktīvs dzīves veids! Mani aizrauj viss jaunais, nezināmais. Atskatoties uz saviem gadiem, es priecājos par mūsu bērniem, kas izauguši par ļoti labiem cilvēkiem, neskatoties uz mūsu aizņemtību darbā! Dzīvē es visvairāk novērtēju savu ģimeni, dzimtu un tās turpinājumu – mazbērnus. Mans dzīves moto ir mīlēt un aizsargāt visu dzīvo. Dzīvība – man joprojām ir brīnums!”

Sveicam Dr.Laimu Brišku nozīmīgajā dzīves jubilejā! Vēlam laimi, veselību un dzīvesprieku gan dzīvē, gan darbā!

bottom of page