Uz laiku pārtrauc pacientu uzņemšanu un plānveida operācijas Ķirurģijas un traumatoloģijas nodaļā
top of page

Uz laiku pārtrauc pacientu uzņemšanu un plānveida operācijas Ķirurģijas un traumatoloģijas nodaļā

20.08.2021.



Kuldīgas slimnīca informē, ka reaģējot uz epidemioloģisko situāciju, no šodienas, 20.augusta līdz 1.septembrim, tiek pārtraukta jaunu pacientu uzņemšana Kuldīgas slimnīcas Ķirurģijas un traumatoloģijas nodaļā.


No 20.08.2021. līdz 01.09.2021. Kuldīgas slimnīcas Ķirurģijas un traumatoloģijas nodaļā pacienti netiks uzņemti un plānveida ķirurģiskās un traumatoloģiskās operācijas tiek atliktas. Akūto saslimšanu vai traumu gadījumos, pacientu izmeklēs un palīdzību sniegs dežurējošais ķirurgs vai traumatologs. Ja pacientu būs nepieciešams stacionēt, tas tiks darīts sadarbībā ar citām ārstniecības iestādēm.

Ķirurģijas un traumatoloģijas nodaļa pavisam slēgta netiek un pacientiem, kas nodaļā jau ārstējas, veselības aprūpe tiek nodrošināta. Jaunu pacientu uzņemšana un plānveida operācijas uz laiku tiek pārtrauktas, lai novērstu iespējamo Covid-19 infekcijas izplatības risku.

Aktuālā informācija par pacientu uzņemšanas atjaunošanu pēc 01.09.2021., tiks ievietota Kuldīgas slimnīcas mājaslapā un sociālo tīklu Facebook lapā kuldigasslimnica.lv. Par plānveida operāciju atjaunošanu, katrs pacients tiks informēts individuāli.

Šādi lēmumi – ierobežot jaunu pacientu uzņemšanu stacionārā – jau ir bijuši un tas tiek darīts, lai savlaicīgi novērstu Covid -19 draudus plašākiem veselības aprūpes pakalpojumu ierobežojumiem.

! Kuldīgas slimnīca atgādina, ka vienīgais veids, kā sabiedrībā var mazināt Covid-19 infekcijas risku un nepieļaut šādu situāciju rašanos, kad jāpārtrauc veselības aprūpes pakalpojumu sniegšana, ir vakcinēšanās pret Covid-19 un kolektīvās imunitātes iegūšana.


bottom of page