Uz rehabilitāciju tikai ar sertifikātu vai negatīvu testu
top of page

Uz rehabilitāciju tikai ar sertifikātu vai negatīvu testu

05.10.2021.

Pasliktinoties Covid-19 epidemioloģiskai situācijai, turpmāk Kuldīgas slimnīcas Rehabilitācijas nodaļu drīkstēs apmeklēt personas, t.sk., bērni no 12 gadu vecuma, kuri var uzrādīt kādu no Covid-19 sertifikātiem vai negatīvu Covid-19 testu.


Pirms speciālistu apmeklējuma, uzrādīšanai Rehabilitācijas nodaļas reģistratūrā der:

  • sertifikāts par veikto vakcināciju,

  • sertifikāts par Covid-19 laboratorisko analīžu rezultātiem (derīgs 72 h) ,

  • sertifikāts par Covid-19 izslimošanas faktu;

  • Covid -19 negatīvs tests (derīgs 72 h).

Bērniem līdz 7 gadu vecumam tests nav jāveic, bet bērni no 7 līdz 12 gadu vecuma var uzrādīt skolā veiktu negatīvu testa rezultātu, kas derīgs 72 stundas.

Šāda kārtība tiek noteikta, lai ārstniecības iestādē neveicinātu Covid-19 vīrusa inficēšanās un izplatības risku. Kuldīgas slimnīcas rehabilitācijas nodaļas reģistratūras tālrunis: 63374035, 26452416.


Lai mazinātu Covid-19 vīrusa izplatības riskus veselības aprūpes iestādēs, Kuldīgas slimnīcas stacionārajās nodaļās, tai skaitā, Ilgstošas sociālās aprūpes nodaļā, ir noteikusi ierobežojumus pacientu un iemītnieku apmeklējumam. Pacientu un Ilgstošas sociālās aprūpes nodaļas iemītnieku apmeklējums ir stingri aizliegts. Piesardzība ir jāievēro arī, nododot sūtījumus – tos drīkst nodot mitrumizturīgā, viegli dezinficējamā iesaiņojumā.

bottom of page