Uzņemšanas nodaļu turpmāk vadīs dr. Ervīns Gudēvičs
top of page

Uzņemšanas nodaļu turpmāk vadīs dr. Ervīns Gudēvičs

03.02.2021.

Kuldīgas slimnīcas Uzņemšanas nodaļu no 1. februāra vada traumatologs – ortopēds Ervīns Gudēvičs. Ārsts turpinās darbu arī ķirurģijas un traumatoloģijas nodaļas diennakts stacionārā, konsultēs pacientus ambulatorajā nodaļā, kā arī veiks akūtas un plānveida operācijas.


Kuldīgas slimnīcas galvenā ārste Svetlana Serpāne sveica E. Gudēviču jaunajā amatā un pauda cerību, ka ārsts ar savu profesionalitāti dos nodaļai pienesumu un piesaistīs jaunus kolēģus, kā arī uzlabos un pilnveidos to, kas no viņa redzespunkta nepieciešams. Galvenais uzdevums komandai ir strādāt kā vienotam veselumam, turpinot sniegt pacientiem kvalitatīvu palīdzību, kā arī pilnveidot rīcības algoritmu dažādās klīniskās situācijās. “E. Gudēviča ilgstošais darbs Kuldīgas slimnīcā ir bijis ļoti nozīmīgs. Viņš ir atbildīgs ārsts, kurš spēj labi organizēt darbu un viņa viedoklī ieklausās. Dr. Gudēvičam ir sava vīzija, kā uzlabot uzņemšanas nodaļas darbu,” papildināja S. Serpāne.


E. Gudēvičs ir sertificēts traumatologs – ortopēds, kurš Kuldīgas slimnīcā strādā no 2009. gada – ārstējis pacientus ķirurģijas un traumatoloģijas nodaļā, konsultējis cilvēkus ambulatorajās pieņemšanās, veicis dažādas traumatoloģijas profila operācijas un bijis dežurējošais speciālists uzņemšanas nodaļā.

bottom of page