Valentīna dienā sagaida meitiņu
top of page

Valentīna dienā sagaida meitiņu

14.02.2024.

Visu mīlētāju dienā, 14.februārī, Kuldīgas slimnīcas Dzemdību nodaļā tika sagaidīta meitenīte Melānija. Šogad Kuldīgas slimnīcā ir piedzimuši jau 52 bērniņi. Ik gadu Kuldīgas slimnīcā piedzimst vairāk par 500 jaundzimušajiem.


Melānija saviem vecākiem, Unai un Ginteram, ir pirmais bērniņš, kurš pasaulē nāca tieši ārstu plānotajā datumā. Jautāti, ko viņiem nozīmē mīlestība, abi atbildēja, ka to grūti izskaidrot ar vārdiem.

“Mīlestība ir par tiem burvīgiem mirkļiem, kas piepilda sirsniņu!” atbildēja abi vecāki. “Veselību, pacietību, spēku un neizmērojamu laimi!’’ visiem vecākiem vēl jaunā ģimene.

14. februārī dzemdību nodaļā nonākusi dāvana visiem Kuldīgas slimnīcā dzimušajiem mazulīšiem -  kaste ar sirsniņdienas tematikā darinātiem zābaciņiem un cimdiņiem, par ko gādīgajai rokdarbu meistarei tiek teikts liels, sirsnīgs paldies.

Dāvanas autore vēlējās palikt anonīma, pirmā dāvaniņa pasniegta Valentīna dienā dzimušajai kuldīdzniecei Melānijai.


Kuldīgas slimnīcā vidēji gadā pasaulē nāk vairāk kā 500 jaundzimušo. Šogad līdz februāra vidum sagaidīti jau 52 bērniņi - 25 zēni un 27 meitenes.


Topošajiem vecākiem ir iespēja apmeklēt Kuldīgas slimnīcas Dzemdību nodaļu, iepriekš vienojoties par laiku ar nodaļas vecāko vecmāti Ingu Losāni pa tālruni 63374009.

Atgādinām, ka no 2024. gada 12. janvāra Kuldīgas slimnīcā noteikta gripas karantīna un slimnīcas apmeklētājiem jālieto ķirurģiskā sejas maska.

bottom of page