Valsts Neatkarības atjaunošanas dienā piedzimst četri bērni
top of page

Valsts Neatkarības atjaunošanas dienā piedzimst četri bērni

05.05.2023.

(no kreisās) Tukumnieki Ritvars Kocurs un Madara Brenča ar dēlu Emanuelu, kandavnieces Kitija Gotfrīda ar meitu Klaudiju un Jana Spriņģe ar dēlu Robertu no Skrundas

Valsts svētkos 4.maijā Kuldīgas slimnīcā piedzimuši četri bērniņi - trīs zēni un viena meitene. Viņu sirsnīgi sveica Kuldīgas slimnīcas Dzemdību un ginekoloģijas nodaļas vadītāja Dr. Iveta Bāliņa un Dr. Natālija Gailīte.

Roberts no Skrundas, Emanuels no Tukuma, Danils no Kuldīgas un Klaudija no Kandavas. Visi saņēma atzinības rakstu par patriotisku attieksmi, piedzimstot LR Neatkarības atjaunošanas dienā.


LR Neatkarības atjaunošanas dienā dzimušie bērniņi ir Roberts no Skrundas, Emanuels no Tukuma, Danils no Kuldīgas un Klaudija no Kandavas, kuras māmiņa Kitija par patriotismu saka tā: “Latvija ir mūsu mājas un mēs tās ne pret ko nemainītu. Lai kur mēs ar ģimeni pasaulē dotos, vienmēr atgriezties mājās ir vislabākā sajūta.

Latvijai un tās iedzīvotājiem novēlam vairāk spožās vasaras saules, siltos vasaras vējus un lai katram piepildās kāds lielāks vai mazāks brīnums! Mūsu ģimene 4.maijā kļuva par vienu brīnumiņu bagātāka!”

Visi valsts svētkos dzimušie bērniņi saņēma atzinības rakstu par patriotisku attieksmi, piedzimstot LR Neatkarības atjaunošanas dienā.


bottom of page