Viss notiek raitāk, ja pacients ir informēts
top of page

Viss notiek raitāk, ja pacients ir informēts

30.08.2021.


Kuldīgas slimnīca priecājas, ka cilvēki seko līdzi slimnīcas notikumiem, aktualitātēm un izmanto iespēju uzdot jautājumus mājaslapā un oficiālajā Facebook lapā, tomēr pierakstu pie ārsta ir svarīgi veikt pacientam pašam.

Sazinoties ar reģistratūru, ir iespēja vienoties par pieejamo un pacientam vēlamo pieraksta laiku. Savukārt, pacientu reģistratorēm ir iespēja noskaidrot un atgādināt par pakalpojuma saņemšanai nepieciešamo nosūtījumu vai pakalpojuma sniegšanas kārtību.

Lai saņemtu pierakstu pie ārsta (ambulatoros pakalpojumus) Kuldīgas slimnīcā, ir jāzvana reģistratūrai pa tālruni 63374000 vai jāvēršas tās centrālajā reģistratūrā 1.stāvā (galvenā ieeja). Reģistratūrā Jums sniegs informāciju un veiks pierakstu pie vajadzīgā speciālista, pasakot apmeklējuma laiku. Kuldīgas slimnīcas speciālistu pieņemšanas laiki ir atrodami šeit.

Ieplānotajā datumā, ierodoties pie speciālista, vispirms jāvēršas reģistratūrā, jāuzrāda pase vai ID karte, bērna dzimšanas apliecība vai ID, ārsta nosūtījums, apdrošināšanas polise vai dokumenti, kas pierāda pacienta maksas atvieglojumus. Par pakalpojumu jānorēķinās jau reģistrēšanās brīdī.

Apmeklējot ārstu, vēlams ņemt līdzi arī jaunākos iepriekšējo izmeklējumu rezultātus, izrakstus, slēdzienus utml. Speciālista kabineta atrašanās vieta tiks izskaidrota reģistrēšanās brīdī.

Kuldīgas slimnīcas speciālisti ir pieprasīti un konsultāciju pieraksts parasti veidojas ļoti blīvs. Tāpēc pacientu reģistratores aicina:

"Savlaicīgi atceļot pierakstu, mēs to varam paspēt piedāvāt citam pacientam un Jūs kādam dosiet iespēju tikt pie vajadzīgā speciālista, lai ātrāk uzsāktu ārstēšanos!”

Lai nodrošinātu atsevišķu ambulatoro pakalpojumu pieejamību tuvāk dzīvesvietai, Kuldīgas slimnīca sadarbojas ar SIA Veselības centrs-4, SIA Semigallia un SIA Tehniskā ortopēdija. Līdz ar to Kuldīgas slimnīcas ambolatorajā pieņemšanā ir pieejami arī šādi speciālisti:

  • Dermatologs – SIA Veselības centrs 4, tālrunis 27866655

  • Dermatologs/ venerologs – SIA Semigallia, tālrunis 23271857

  • Flebologs – SIA Veselības centrs 4, tālrunis 27866655

  • Tehniskais ortopēds – SIA Tehniskā ortopēdija, tālrunis 23378456, 27767171


! Kuldīgas slimnīca atgādina: vēršoties veselības aprūpes iestādē, joprojām svarīgi ir ievērot Covid – 19 piesardzības pasākumus – lietot sejas maskas, dezinficēt rokas, ievērot 2m distanci no citiem apmeklētājiem. Ārsta apmeklējums noteikti ir jāatceļ, ja ir novērojami vīrusa saslimšanas simptomi: paaugstināta temperatūra (drudzis); iekaisuša rīkle, sāpes kaklā; sauss klepus; stipras galvassāpes; nogurums; grūtības elpot, sāpes muskuļos, caureja, slikta dūša, iesnas.


Lai pierakstītos un saņemtu medicīniskās rehabilitācijas pakalpojumus, jāvēršas Kuldīgas slimnīcas Rehabilitācijas nodaļas reģistratūrā, tālrunis: 63374035, 26452416. Plašāka informācija par pakalpojumu saņemšanu šeit.


Stājoties stacionārā, ierodoties uz plānveida operāciju vai akūti vēršoties Neatliekamās palīdzības un pacientu uzņemšanas nodaļā, reģistrēšanās notiek šīs nodaļas reģistratūrā, tālrunis 63374029. Plašāka informācija par pacientu uzņemšanas kārtību šeit.



bottom of page