Ārstnieciskā masāža - efektīvs līdzeklis ārstēšanā un veselības uzlabošanā
top of page

Ārstnieciskā masāža - efektīvs līdzeklis ārstēšanā un veselības uzlabošanā

27.11.2023.

Ārstnieciskā masāža ir terapijas forma, kas izmanto masāžas tehnikas, lai uzlabotu cilvēka veselību, ārstētu sāpes, atjaunotu muskuļu elastību un uzlabotu asinsriti. Kuldīgas slimnīcas Rehabilitācijas nodaļā Ārstnieciskās masāžas pakalpojums ir pieprasīts gan no pacientiem pēc traumām, gan cilvēkiem, kas cieš no muskuļu saspringuma ikdienā.


Ārstnieciskā masāža medicīnā ir plaši izmantota, un ir viens no visefektīvākajiem un populārākajiem veidiem, kā mazināt dažādas veselības problēmas.

Ārstnieciskā masāža ir noderīga daudzu slimību profilaksē un ārstniecībā. Tā iedarbojas gan uz daudzām organisma sistēmām atsevišķi, gan uz visu ķermeni kopumā.

“Masāžas laikā tiek uzlabota nervu sistēmas darbība. Uzlabojas ādas apasiņošana, sekmējot tās elpošanu. Tāpat tiek atslābināti noguruši un pārslogoti muskuļi, mazinās sāpes, uzlabojas šūnu vielmaiņas process, limfas attece,” skaidro Kuldīgas slimnīcas rehabilitācijas nodaļas vecākā fizioterapeite Dana Paiča.

Ārstnieciskā masāža labvēlīgi ietekmē arī mugurkaula locītavu un saišu sistēmu. Tā vairo pozitīvu enerģiju un sniedz lieliskas izjūtas ķermenim un dvēselei.

Masāža var dziedināt, uzmundrināt vai nomierināt. Kombinējot dažādus masāžas paņēmienus, tiek panākts vēlamais efekts.


Pieraksts pa tālruni: 26452416. Maksas pakalpojums saskaņā ar Kuldīgas slimnīcas cenrādi.


bottom of page