Kuldīgas slimnīca piedāvā plašu operāciju klāstu
top of page

Kuldīgas slimnīca piedāvā plašu operāciju klāstu

26.04.2024.


Kuldīgas slimnīcā ir vairākas operāciju zāles, kas aprīkotas ar mūsdienīgām, kvalitatīvām iekārtām gan akūtu, gan plānotu operāciju veikšanai. Pieejama gan vēdera dobuma ķirurģija, gan operācijas ginekoloģijā, uroloģijā, traumatoloģijā – ortopēdijā. Nesen ieviesta arī  mazinvazīvā pēdu ķirurģija.


Kuldīgas slimnīcā piedāvātais plānoto operāciju profils Kurzemes reģiona iedzīvotājiem sniedz iespēju ārstēties un veikt nepieciešamo operāciju pēc iespējas tuvāk dzīvesvietai.


Atkarībā no nepieciešamās terapijas, tiek veiktas gan konvencionālas (atvērtā tipa), gan laparoskopiskas operācijas, pēc kurām nepaliek lielas griezuma rētas un atveseļošanās notiek ātrāk.


Lielākai daļai no Kuldīgas slimnīcā piedāvāto operāciju veidiem ir pieejamas valsts kvotas un pacients tās var veikt, samaksājot tikai valsts noteikto pacienta iemaksu.  Lai ieplānotu un sagatavotos operācijai, kā arī noskaidrotu operācijas apmaksas kārtību, pirms operācijas nepieciešams konsultēties ar speciālistu.


Operācijas veic sertificēti, profesionāli un pieredzējuši ārsti – ķirurgi, ginekologi, traumatologi - ortopēdi, pie kuriem iespējams pieteikties arī ambulatori (tālrunis: 63374000) Par pacienta drošību un veiksmīgu operācijas norisi gādā profesionāla operācijas komanda: anesteziologi - reanimatologi, sertificētas operāciju māsas, anestezioloģijas māsas un māsas palīgi. Pirms un pēc operācijas par pacientu parūpēsies ķirurģijas un traumatoloģijas nodaļas personāls.  


Traumatoloģijas - ortopēdijas profilā nesen ieviesta arī mazinvazīvā pēdu ķirurģija, kura saudzējoši ārstē greizā īkšķa un citas pēdu un pirkstu locītavu, kaulu patoloģijas. Šīs operācijas ir pieejamas dienas stacionārā, līdz ar to pacients drīz pēc tās var doties mājās.




Ja pēc operācijas paredzams ilgāks atveseļošanās periods un pacients nevēlas uzturēties kopējā palātā, tad stacionārā pieejama arī paaugstināta servisa palāta par maksu.

Plašāk par Kuldīgas slimnīcā pieejamām operācijām var uzzināt šeit

bottom of page