Kuldīgas slimnīcas Vakcinācijas kabinets vakcinē pēc pieraksta
top of page

Kuldīgas slimnīcas Vakcinācijas kabinets vakcinē pēc pieraksta

19.10.2021.

Kuldīgas slimnīca informē, ka Vakcinācijas kabinetā, Sporta skolas Vieglatlētikas manēžā Dzirnavu ielā 13, Kuldīgā, joprojām ir iespēja saņemt Covid-19 vakcīnu pēc pieraksta. Pieteikties vakcīnai var interneta vietnē www.manavakcina.lv vai zvanot pa tālruni 8989.


Kuldīgas slimnīca pateicas Kuldīgas novada pašvaldībai un SIA Veselības centrs - 4 par izbraukuma vakcinācijas organizēšanu un turpina iedzīvotājus vakcinēt pēc pieraksta.

Kuldīgas slimnīcas vakcinācijas kalendārs tiek plānots atbilstoši Vakcinācijas kabineta resursiem – pieejamā personāla un piegādātajām vakcīnām. Šobrīd Kuldīgas slimnīcas Vakcinācijas centrā pieejamas Pfizer-BioNTech vakcīnas Comirnaty. Šīs vakcīnas iedarbībai nepieciešamas divas devas. Pilnībā vakcinēts cilvēks ir 14 pilnas dienas pēc otrās vakcīnas devas saņemšanas, neskaitot vakcinācijas dienu. Piesakoties vakcīnai Kuldīgas Vakcinācijas kabinetā, turpat, pēc 21 dienas no pirmās devas ievadīšanas, tiek nodrošināta arī otrā deva.

Vakcīnai var pieteikties jebkurā tuvākajā vakcinācijas kabinetā vai centrā vai arī pie sava ģimenes ārsta, ja ģimenes ārsta prakse to nodrošina.


Lai pieteiktos uz konkrētu vakcinācijas laiku:

  • jāatver vietne www.manavakcina.lv un jāpiesakās vakcīnai, reģistrējoties caur portālu latvija.lv

  • jāizvēlas ārstniecības iestāde, atzīmējot sev vēlamo apmeklējuma laika intervālu;

  • jāsagaida sistēmas apstiprinājums (īsziņa /e-pasts);

  • jāierodas vakcinēties uz izvēlēto vietu un apstiprināto laiku.


Iedzīvotāji tiek aicināti sagaidīt apstiprinājumu no tīmekļvietnes manavakcina.lv un uz Vakcinācijas kabinetu nākt ne ātrāk kā 15 minūtes pirms sava apstiprinātā vakcinācijas laika. Līdzi jābūt personu apliecinošam dokumentam, jāievēro noteiktie piesardzības pasākumi – maska, roku dezinfekcija un distancēšanās no pārējiem apmeklētājiem.


Jautājumu gadījumā par vakcinācijas kabinetu darbību iedzīvotāji aicināti sazināties pa bezmaksas informatīvo vakcinācijas tālruni 8989.



bottom of page