Kuldīgas slimnīcu turpmāk vadīs Andris Aniņš
top of page

Kuldīgas slimnīcu turpmāk vadīs Andris Aniņš

31.05.2023.


SIA “Kuldīgas slimnīca” valdes priekšsēdētāja amata pienākumus no šī gada 1. jūnija sāks pildīt Andris Aniņš, kurš kopš 2020. gada vada SIA “Kuldīgas siltumtīkli”. Līdz šim valdes priekšsēdētājas pienākumus uz laiku pildīja Nellija Kleinberga.


Šodien Kuldīgas slimnīcas personāls tikās ar Kuldīgas novada pašvaldības vadību un jauno SIA “Kuldīgas slimnīca” valdes priekšsēdētāju Andri Aniņu.


"Lai izdodas sastrādāties, lai ir komanda, un mēs zinām, ka Kuldīgas slimnīcā komanda ir spēcīga," iepazīstinot ar jauno vadītāju, vēlēja Kuldīgas novada domes priekšsēde Inese Astaševska.


Komandas darbu, kā būtisku uzsvēra arī A. Aniņš, uzrunājot sanākušos:

Ja mēs zinām, uz ko gribam iet, un visi piedalās šajā procesā, tad neviens mērķis nav par lielu, lai to sasniegtu. Es ļoti ceru uz sadarbību un ticu, ka mums kopā izdosies un būs gandarījums par padarīto darbu! “Kuldīgas slimnīca” mums visiem ir ļoti nozīmīga un īpaša mūsu novada labklājībai. Turpināsim stiprināt slimnīcas komandu un sadarbību ar partneriem tā, lai Kuldīgas un arī kaimiņu novadu iedzīvotājiem būtu iespēja saņemt iespējami augstas kvalitātes medicīniskos pakalpojumus.”

Pēc SIA “Kuldīgas slimnīca” valdes priekšsēdētāja A. Rozenfelda atsaukšanas no pienākumu pildīšanas 2022. gada augustā, valdes priekšsēdētājas pienākumus uz laiku pildīja Nellija Kleinberga.


Jaunais valdes priekšsēdētājs tika izvēlēts atklātā konkursā. No septiņiem amata pretendentiem A. Aniņu atklātā konkursā kā piemērotāko izvēlējās konkursa komisija.


Līdzšinējā A. Aniņa pieredze saistīta ar finansēm un vadību – vairākus gadus bijis Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijas padomes loceklis, darbojies finanšu direktora un valdes priekšsēdētāja amatā dažādās kapitālsabiedrībās.


Sakām paldies N. Kleinbergai par ieguldīto laiku un rūpēm, uzņemoties Kuldīgas slimnīcas vadību pārmaiņu posmā.


Vēlam panākumus A. Aniņam, vadot visam Kurzemes reģionam nozīmīgo Kuldīgas slimnīcu!

bottom of page