Pacientes pieņem jauna ginekoloģe – dzemdību speciāliste
top of page

Pacientes pieņem jauna ginekoloģe – dzemdību speciāliste

11.03.2020.

Kuldīgas slimnīcas Dzemdību un ginekoloģijas nodaļas kolektīvam pievienojusies sertificēta ginekoloģe – dzemdību speciāliste Alise Vigule. Ārste pacientes ambulatori pieņems reizi mēnesī no 21. marta sestdienās pēc iepriekšēja pieraksta.


“Ambulatori konsultēšu sievietes saistībā ar ginekoloģiskām saslimšanām vai problēmām, neauglības jautājumiem, grūtniecības plānošanu, ginekoloģiskās endokrinoloģijas jautājumiem, menopauzes hormonālo un nehormonālo terapiju, grūtnieču aprūpi, meklēšu neveiksmīgas grūtniecības cēloņus un iespējas to novēršanai, kā arī citiem jautājumiem. Pacientes varēs veikt arī ginekoloģiskās ultrasonogrāfijas izmeklējumus,” informē A. Vigule.


Ārste strādās arī kā dežurējošais ginekologs – dzemdību speciālists Uzņemšanas nodaļā un Dzemdību nodaļā, sniedzot akūti nepieciešamo palīdzību ginekoloģijā un dzemdniecībā, kad tas sievietēm būs nepieciešams.


Strādāt Kuldīgas slimnīcā A. Vigule izvēlējās dēļ labām rekomendācijām par slimnīcu, kā arī profesionālo izaicinājumu vadīta. “Man ir svarīga iespēja apgūt ko jaunu un sniegt palīdzību sievietēm,” skaidro ārste.


A. Vigule absolvējusi Latvijas Universitāti un savā specialitātē strādā no 2017. gada. Viņa ieguvusi arī ginekoloģijas un dzemdniecības ultrasonogrāfijas sertifikātu, kā arī izglītojusies Latvijas un Eiropas tālākizglītības konferencēs, kongresos un kursos.


Ārste strādā arī kā ginekologs – dzemdību speciālists un ultrasonogrāfijas speciālists Dr. Tirānes privātpraksē, pieņem pacientes VC4 Diagnostikas centrā, strādā par dežūrginekologu Rīgas Austrumu klīniskajā universitātes slimnīcā.


Pierakstu pie speciālistes iespējams veikt, zvanot pa tālruni 63374000 vai klātienē Kuldīgas slimnīcas reģistratūrā, Aizputes ielā 22.

bottom of page