Topošajām māmiņām īpaša dizaina Mātes pase
top of page

Topošajām māmiņām īpaša dizaina Mātes pase

25.03.2020.

Tagad topošās māmiņas, kuras stāsies grūtniecības uzskaitē pie kāda no Kuldīgas slimnīcas ginekologiem, saņems īpaša dizaina Mātes pasi un dokumentu mapi.


Mātes pasē un dokumentu mapē atrodama vērtīga informācija un padomi grūtniecības periodā un pēc tā, kā arī vispārīga informācijas par Kuldīgas slimnīcas Dzemdību nodaļu un piedāvātajām iespējām.


Vecmāte Gundega Kugelane: “Katra bērniņa gaidīšanas un pasaulē laišanas laiks ir pats svarīgākais katras sievietes dzīvē. Tāpēc esam priecīgi, ka mēs informāciju par grūtniecības norisi turpmāk varēsim atspoguļot īpaši veidotās Kuldīgas slimnīcas Mātes pasē, bet veikto izmeklējumu rezultātus glabāt skaistā dokumentu mapē.”


Ambulatori grūtnieces Kuldīgas slimnīcā pieņem ginekoloģe, dzemdību speciāliste un Dzemdību un ginekoloģijas nodaļas vadītāja Natālija Gailīte, ginekoloģe, dzemdību speciāliste Ilze Smiltāne un vecmāte Gundega Kugelane.


Dr. N. Gailīte grūtnieces pieņem pirmdienās 10.00–11.00 un ceturtdienās 11.00–15.00, savukārt dr. I. Smiltāne konsultē pirmdienās 12.00–15.00. Pieņemšana notiek pēc iepriekšēja pieraksta, zvanot pa tālruni 63374000. Konsultācijas un izmeklējumus topošajām māmiņām apmaksā valsts.


Slimnīcas galvenā ārste Svetlana Serpāne pastāstīja: “Jaunās māmiņas novērtē to, ka slimnīcā ir grūtnieču ginekoloģiskās pieņemšanas, kurās strādā zinošas un profesionālas speciālistes. Grūtnieces stājas uzskaitē un saņem individuālu atbalstu līdz bērniņa nākšanai pasaulē. Viņām jau laikus ir iespēja iepazīties gan ar Dzemdību nodaļu, gan speciālistiem, kā arī apmeklēt Jauno māmiņu skolas lekcijas, kurās stāsta par grūtniecības trešo trimestri un dzemdībām, krūts barošanu un epidurālo anestēziju. Māmiņas un bērniņa labsajūta un drošība vienmēr bijusi mūsu prioritāte.”

bottom of page